Blink er nedrykksfavoritt

av TF

Uten kamper å se live har Trønderfotball sett litt nærmere på hva bookmakerne tror om sesongen vi venter på, og i OBOS ligaen er det ingen tvil om at Nordicbet tror Stjørdals Blink får et tøft comeback i divisjonen.

Hvis du satser penger på at Blink rykker ned får du igjen bare 1.42 ganger pengene dine, og Blink er dermed det laget Nordicbet tror rykker ned med størst sannsynlighet. Opprykkskollega Grorud gir 2.10 ganger pengene, mens Strømmen, Raufoss og Øygarden er de andre lagene man kan sette penger på om rykker ned.

Man kan også sette penger på hvem som kommer høyest på tabellen av Blink og Grorud, og her står Grorud i 1.58, og Blink i 2.26.

Kan Blink motbevise bookmakerne og holde seg i Obosligaen?

En annen mulighet man har på tipping i Obosligaen er mellom to lag og hvem som kommer høyest på tabellen. Her er et av alternativene Sogndal og Ranheim. Hvem av de kommer høyest på tabellen? Sogndal høyest gir 1.75, mens at Ranheim havner høyest gir 1.98 i odds.

Kanskje kan man her kjøre en trøndersk dobbel med Blink høyere enn Grorus og Ranheim høyere enn Sogndal og få fine 4.47 i totalodds?

Se alle oddsene på Obosligaen fra Nordicbet her.