TF 10èrn Rune Ertsås

av TF

Rune Ertsås var en av de første som ble kåret som årets spiller av Trønderfotball, han herjet i Steinkjer på starten av 2000 tallet og gikk i 2006 til Molde. Her ble det over 60 kamper før han gikk på lån til Sandefjord før han flyttet til Danmark og Vejle. Det er også verdt å nevne at Ertsås fikk 3 kamper for det norske U21 landslaget, etter å ha vært fast inventar både på U18 og U19.

Etter tiden i Danmark ble det korte opphold i Hødd og Alta før han i 2015 flyttet tilbake til Steinkjer.

Den smarte og lettbente angriperen imponerte voldsomt i Steinkjer før han ble hentet til Molde,og var i Trønderfotballs første år den store lokal stjernen i trønderfotballen og her er hans TF 10èr:

1. Hvem er tidenes trønderske fotballspiller? Odd Iversen har jeg hørt😉

2. Hvilken Rosenborgkamp husker du best?– Kampen mot AC Milan når Heggem steg til værs og scoret vinnermålet på San Siro i Champions League.

3. Hva er ditt beste fotballminne fra barne -og ungdomsårene? – Minnes jeg scoret 10 mål i en kamp mot Tranabakkan som miniputt. Ellers var det stas med både Dana og Norway cup.

4. Hvem har betydd mest for ditt fotballiv? -Pappa! (Jan Ola).

5. Nevn en som har vært et forbilde, og hvorfor? – Ole Gunnar Solskjær. God spiller, jordnær og lite jål.

6. Alle har en scoring man har scoret selv som man husker ekstra godt, hvordan var ditt supermål?– Må være mot Lillestrøm på Åråsen i 2009. Ble matchvinner 4 minutter på overtid for Molde.

7. Din trønderske drømmeellever, selvfølgelig i 4-3-3? – Ola By, Heggem, Hoftun, Bratseth, Kvarme, Strand, Winsnes, Skjelbreid, S.Iversen, O.Iversen, Brattbakk.

8.Hva er ditt beste Skandiacup minne? Har aldri spillt Skandiacup dessverre.

9. Din beste medspiller? – M.Thioune må det bli, Tippeligaens klart beste spiller(2009).

10.  Din verste motspiller?– Samir Nasri. U21 kamp mot Frankrike. Umulig å ta ballen fra

Her er noen høydepunkter fra Rune Ertsås