TF 10èrn Tor Trondsen

av TF

Tor Trondsen er en av mange spillere som har kommet fra Utleira og som mange trøndere kom talentet ut først når han dro fra Trondheim. Han gikk fra Nardo til Moss og under Knut Torbjørn Eggen utviklet stoppertalentet voldsomt, og Rosenborg betalte 8 millioner (!) for å hente ham hjem til Trondheim.

Her ble det med 2 sesonger før han dro tilbake til Eggen, og denne gang i Fredrikstad.

Det ble toppseriespill i Fredrikstad, men i serieåpningen i 2004 fikk Trondsen en smell i hodet som etterhvert dessverre skulle stoppe karrieren. Trondsen la opp som fotballspiller etter en fantastisk kamp på Lerkendal i 2005 der FFK vant 1-0, forøvrig samme kamp som Steinar Sørlie har nevnt i tidligere artikkel.

Trondsen er i dag etablert i Fredrikstad og her er han TF 10èr

Hvem er tidenes trønderske fotballspiller? -Umulig å velge mellom Roar Strand og Erik Hoftun.


2:Hvilken Rosenborgkamp husker du best? RBK- FFK 0-1. Tidenes ran. Ble den siste kampen jeg spilte, før jeg la opp.

3:Hva er ditt beste fotballminne fra barne -og ungdomsårene? -Utleira og Bjørkmyr. Utrolig mange opplevelser der.

4:Hvem har betydd mest for ditt fotballiv? -John Kvarme, Trond Hansen og Knut T Eggen.

5:Nevn en som har vært et forbilde, og hvorfor?  -Knut T Eggen. Den mannen hadde alt. Full av beundring over han og hvordan han behandlet og trente spillere.

6: Alle har en scoring man har scoret selv som man husker ekstra godt, hvordan var ditt supermål? -Nikket vel inn en corner i skuddåret, men husker ikke noen spesielle. (Her glemmer han selv et magisk mål for Nardo i junior der han brøt som stopper, raidet over hele banen og scoret….skylder selv på hodeskader som grunn til at han ikke husker målet, men alle andre som var der husker det garantert!)

7:Din trønderske drømmeellever, selvfølgelig i 4-3-3? – Super Lund, Anders Skauge, Øivind Kvarme, Erik Hoftun, Robert Melting, Roar Strand, Jokke Waltin, Thomas Melum, Geir Kojen, Terje Kvarme og Tom Kjeldsberg. Benk: Steinar Sørlie, Håvard Fikkan, Yngve Dalqvist, Sølve Fottland ( tidenes trønderske talent. Fotball hodet av rang. Prioriterte damer og festing Dessverre ), Anders Skar, Frank Roger Myrenget.

8:Hva er ditt beste Skandiacup minne? 3-plass med Utleira ( lilleputt )

9:Din beste medspiller? -Norges beste fotballspiller igjennom tidene: Ørjan Berg.

10:  Din verste motspiller? – Respekt for fotballspilleren Frode johnsen. Dønn ærlig på banen. Aldri skitne triks. Vant alt av dueller. Grusom å møte, men digg å spille på lag med!