Pryder banen med støtteerklæring

av TF

Levanger FK har prydet sin egen hjemmebane med teksten #ETTLAG (bilde tatt av Tommy Norum/Tony Næssan) som en støtteerklæring til den kampen som foregår i samfunnet i dag, og oppfordrer alle til å huske at vi alle står sammen i dette.

Man leser daglig om brudd på retningslinjene helsemyndighetene har satt denne påsken og Levangers initiativ er nok en klar oppfordring til å følge de retningslinjene sm er satt, og hvis alle sammen bidrar kan vi snart kanskje nærme oss en mer normal hverdag igjen.

De utfordrer også Rosenborg, Ranheim, Blink, Steinkjer og Verdal til lignende uttrykk på sine hjemmebaner, her er teksten som Levanger har lagt ved på sitt innlegg på sin Facebook:

Vi har skrevet #ETTLAG på vår hjemmebane, for å vise at vi står sammen i denne spesielle tiden. Nå er det viktigere enn noen gang at alle spiller på ETT LAG. Fotballen er ikke viktig nå, men vi savner likevel hvordan den samler, engasjerer og rører oss. Ønsker vi å få tilbake hverdagen vår, MÅ vi være lagspillere og i fellesskap bekjempe denne pandemien gjennom å følge myndighetenes retningslinjer. 

Vi i Levanger FK ønsker å bidra til økt bevissthet rundt dette, og utfordrer våre naboer i nord og sør til å skrive #ETTLAG på sin hjemmebane, på sin måte, samt utfordre to nye lag til å gjøre det samme. Rosenborg Ballklub Ranheim FotballStjørdals Blink Fotball Verdal IL Fotball menn senior Steinkjer Fotballklubb

Samlet som ETT LAG vinner vi denne kampen!

Solidarisk hilsen, Levanger FK

NFF Trøndelag Norges FotballforbundFolkehelseinstituttet Helsedirektoratet