Blink TV erstatter serieåpningen

av TF

Stjørdals Blinks comeback i Obosligaen skulle ha startet i dag med innvielse av nytt stadion, og serieåpning mot Sogndal. Dette har koronaviruset satt en stopper for, men i stedet serverer Blink sin egen livesending på sin Facebook.

Hovedtema under sendinga fra studio i Søndre Kulturhjørne er Blinks nye arena og lagets forberedelser til seriestart i OBOS-ligaen 2020, og da er det naturlig at Roar Vikvang er en av gjestene, men det gjør også Fredrik Holmen fra MUS og prosjektleder for nystadion, Ove Halsan.

I tillegg får de besøk av A-landslagets assistenttrener Per Joar Hansen, og i tillegg til intervjuer blir det musikk innslag, målkavalkade fra opprykkssesongen i 2019 og kanskje også en konkurranse.

Sendingen kan man følge her fra klokken 18.00 : https://www.facebook.com/events/2631855390432040/