TF Påskenøtter (8)

av TF

Første påskedag og vi nærmer oss avslutningen på årets påskenøtter, men ennå er det mulighet å sikre seg et lodd i morgendagens hovedtrekning av en valgfri fotballdrakt gitt av Nordicbet. Knekk nøttene, sett sammen til et løsningsord og send det inn! Her er dagens nøtter:

  1. Håndballspiller som etter en lang og god karriere nå har lagt opp og tatt fatt på trenergjerningen i samme sport. Mellom slagene i sin håndballkarriere hadde han dog flere korte innhopp i Strindheim på fotballbanen, som også er klubben hans i fotball. Første bokstav i etternavn…eller fornavn.
  2. Ole Kristian Langås kom til Rosenborg som guttespiller og har aner i trønderlag selv om han har vokst opp på Østlandet. Han spiller nå i Obosligaen. Første bokstav i klubbens navn
  3. Gjermund Åsen gikk veien fra Heimdal til Strindheim, senere RBK, Ranheim og Tromsø før han igjen havnet på Lerkendal. Men tidlig i sin karriere var han i Nederland og trente med en klubb som nå spiller på nivå 2 i Nederland. Første bokstav i byen denne klubben kommer fra, som også er første bokstav i klubbens navn.
  4. Kjent trøndersk fotballdommer som dømte cupfinalen mellom Molde og Odd i 2014. Første bokstav i fornavnet
  5. En annen trønder dømte i 1986 den legendariske cupfinalen mellom Lillestrøm og Tromsø og representerte Freidig. Første bokstav i fornavnet

Sett sammen de 5 bokstavene og kom frem til en trøndersk fotballegende!

Send svaret ditt til post@tronderfotball.no innen 23.00 i kveld og vær med i trekningen av flotte premier. Det er også mulig å sende inn ditt løsningsnavn på melding på Facebook og Instagram.

Hovedpremien er en valgfri fotballdrakt gitt av Nordicbet, og de gir også oddsbonuser til dagsvinnere + at vi også trekker ut 5 stykker som vinner seg en kortstokk. I tillegg til dette vil dagsvinner hver dag motta en premie fra vår samarbeidspartner Coerver Coaching, så det er virkelig verdt å bruke de kanalene som finnes og send inn dine svar på de påskenøttene du knekker!