Ole Selnæs: – Tilbake til normalt

av TF

Påsken har vært spesiell for de aller fleste, og vi har hørt med noen trønderske fotballprofiler hvordan man har brukt påskeuken, og i trioen vi har pratet med er det mildt sagt forskjeller.

Ole Selnæs er nok den med en påskehelg de fleste kan misunne , for han er tilbake i Kina, og der har våren virkelig kommet.
– Jeg er tilbake i Kina ja, så her blir det nok ingen påskeferie, sier Selnæs, og forteller også at der er lagstreningen i gang igjen så selv med koronaviruset herjende er litt av hverdagen ihvertfall tilbake.

Bilde fra tdligere i påsken fra Oles instagram.

– Livet her er tilbake til normalt, så her går dagene mest i trening sammen med laget, forteller han, og med våren på plass kryper gradestokken allerede opp mot 25 grader, så når han ikke er på trening er det andre aktiviteter som er tillatt på menyen.
– Utover det blir det litt golf og kanskje litt bading, forteller Kinaproffen.

For Ranheimtrener Svein Maalen har det også vært en veldig spesiell påske, men hverken bading eller golf har stått på dagsplanen der:

– Påsken har vært annerledes. Vi skulle vært i fult kampmodus mellom to kamper i serieoppstarten, isteden har det vært lite organisert fotball, forteller Ranheimtreneren. Ranheim har permittert hverken trenere eller spillere sålangt, men det betyr ikke at de siste ukene har vært normale.
– Kun noen få gruppetreninger, men vi starter mer opp etter påske. Det blir som en ny oppkjøring, sier Maalen, og ennå er det jo egentlig ingen som vet når man endelig kommer i gang igjen med kamper.

Men med mindre treninger er det mer tid til andre ting.
– For egen del har det blitt å være med familie, og fått mer tid med dem enn vanlig. Gå turer og litt på ski. Tenker og planlegger mye på ulike scenario denne sesongen, forteller Maalen om koronapåsken 2020.

Vegard Voll med rolige dager i påsken

På Levanger har LFK profilen Vegard Voll også hatt en rolig, men også fin påske.

Påska har vært fin den, med tre unger som krever mye av tida, sier Voll til TF
– Lek og moro i hagen, og grilling når det er vær til det. På treningsfronten er går det mye intervaller og core-trening. Du kan trygt si jeg savner treninger med ball. I tillegg prøver jeg å bidra med ulike prosjekter i LFK-regi, forteller Voll

Kristoffer Løkberg har tilbringe påsken i Stavanger, og det har ikke vært veldig mye klassisk påskefeiring heller på midtbanesliteren:

-Påska har vært veldig fin den, forholdene tatt i betraktning. Bare vært i Stavanger med min samboer, og har vært fin blanding mellom bra trening og trivsel, forteller Løken som sammen med resten av Vikingutta har trenet ut i fra de retningslinjer som er satt.

Men koronatider har gjort at trønderen har blitt ennå mer kjent i området der han bor i Stavanger.

-Vi har utnyttet nærområdene i området her, men ellers har vi vært mest hjemme, avslutter Løkberg.

Avslutningsvis mimrer litt og håper vi ser mer av dette fra Ole Selnes snart: