-Jeg gleder med til å bidra

av TF

Trønderen Brede Moe er en av spillerne i Bodø/Glimt som nå i tøffe tider byr på seg selv, og stiller seg til disposisjon for Røde Kors. De stiller som ringevenn til personer som kanskje trenger noen å snakke med i en vanskelig tid, og for den sindige trønderen er dette helt naturlig å være med på.

– Det skulle bare mangle, vi har det ikke akkurat travelt for tiden, slår midtstopperen fra Flatanger kontant fast til Avisa Nordland.

Han vet ikke helt hvordan det hele blir organisert mellom Glimt og Bodø Røde Kors, men han gleder seg til å bidra i dagene framover

– Jeg er klar og gleder meg til å bidra. Det er en fin ting å gjøre og det koster ingen verdens ting. Hvis jeg kan bidra til at noen som er eventuelt er bekymret kan være litt mindre bekymret etterpå, vil det være veldig fint, påpeker Moe.

– Mulig noen legger på
Han har ikke rukket å reflektere over hvem han kommer til å ringe opp underveis, men ser for seg at det kan bli noen samtaler med enslige aldre som sitter alene med tankene.

– Mange er enslige og det å få snakke med noen i 10 minutter kan være veldig positivt og fint. Det kan jo være med å redde den dagen, sier han.

Han har også rukket å gjøre seg noen tanker om at han selv kanskje ikke vil strekke til i forhold til oppgaven som ringevenn:

– Jeg stiller meg som sagt til disposisjon. Det er mulig noen av de jeg ringer legger på og venter til en annen skal ringe. Det vil vise seg, smiler den sindige trønderen til Avisa Nordland og hele saken om det flotte tiltaket kan leses her