Idrett og kultur på vent til 15.juni

av TF

I lys av meldingen fra Kulturministeren vil Norges Fotballforbund (NFF), i dialog med Toppfotball Kvinner (TFK), Norsk Toppfotball (NTF), Divisjonsforeningen og rettighetshavere, vurdere oppstart av seriene og komme tilbake med ytterligere informasjon om dette etter påske, skriver NFF på sine hjemmesider etter gårsdagens oppdatering fra regjeringshold i Norge.

Likevel er det mange spørsmål rundt dette med avvikling av kamper, for i Danmark snakker man om oppstart av Superligaen i slutten av mai selv om man har gjort samme vedtak der, men der er slike arrangement på vent til 1.september.

Det KAN bety at man gjennomfører foreks Eliteserie og OBOS liga uten tilskuere i mellomtiden, men det er dette nå man venter an avgjørelse på til etter påske, venter man til 15.juni med alt eller vil man ha andre løsninger på noe.

Det vil i allefall bety at turneringer i breddefotballen ikke vil bli arrangert, og at Skandia Cup faktisk i teorien kan gjennomføres HVIS man slipper opp 15.juni, men da er spørsmålet igjen om man klarer å planlegge noe sånt i all denne usikkerheten, tør lagene melde seg på osv.

Oppdateringen i går ga en del avklaringer, men det er likevel mange spørsmål fremdeles og her er det bare å følge med å holde seg oppdatert.

For klubber og Idrettslag er det egen informasjon på NFF sine nettsider i forhold til hvordan man kan søke støtte osv.

https://www.fotball.no/klubb-og-leder/2020/okonomi-i-fotballklubber/