-En styrke for samholdet

av TF

Erik Tønne hyller hvordan klubben har håndtert den tøffe situasjonen som har oppstått som følge av Koronakrisen, og mener det vil gi både laget og klubben et fortrinn når sesongen endelig kommer i gang.

-Løsningen som klubben har valgt uten permitteringer er uten tvil en styrke for oss med tanke på samholdet og fellesskapet i hele spillertroppen, sier Tønne og forteller at stemningen i gruppa er bra tross en veldig spesiell treningshverdag.
-Stemninga i gruppa virker fin. Selvfølgelig er vi også noe preget av usikkerheten rundt seriestart og hvordan sesongen blir, men ut i fra forholdene går det greit, forteller Tønne.

Han innrømmer også at de siste ukene har vært utfordrende, ikke bare som menneske men også som fotballspiller.
– Det går fint med treningen, men det har også vært litt frustrerende og ikke kunne ha spilt så mye fotball vi fotballspillere strengt tatt liker best. Mye egentrening i form av løping og styrketrening. Har også nå den siste uka vært noe organisert gruppetrening på Ranheim etter at det ble endret på retningslinjene.

-I tillegg har det blitt en del fotballtennis på Ladeskolen med folk på laget og noen kompiser, forteller Tønne.

Usikkerheten rundt om det blir, og eventuelt når det blir seriestart ligger der også til gutta i Ranheim, men fokuset der er å trene best mulig, og være best mulig forberedt uansett hva som skjer.

-Har stor tro på at dersom sesongen blir gjennomført så skal vi være i skikkelig utfordrerposisjon til å være med i toppen. Vi skal være best mulig forberedt når sesongen sparker i gang på et eller annet tidspunkt, sier Erik Tønne.