TF Påskenøtter (2)

av TF

Ny dag nye muligheter og igjen tester vi våre lesere på noen fotballnøtter i disse påsketider. 6 nøtter er på menyen i dag og her er det Bare å utfordre de små grå og kaste seg ut i TFs Påske nøtter 🙂

  1. En av verdens beste fotballspillere gjennom tidene og den mestscorende gjennom alle tider i Champions League, for klubber som Manchester United, Real Madrid og Juventus. Første bokstav i fornavn
  2. En av de største trønderske fotballegendene gjennom alle tider, en målscorer av rang både på Rosenborg, tildels i Vålerenga og på det norske landslaget. På Lerkendal runger hans egen sang foran hver hjemmekamp, første bokstav i etternavn og kallenavn.
  3. Best uten ball ble et uttrykk som ble brukt om denne indreløperen som spilte for blant andre Molde, Rosenborg, Liverpool og Tottenham, en spiller som la opp i 2007. Første bokstav i etternavn
  4. En norsk spiss legende som var toppspiss på Lyn, og står med den utrolige rekorden med 33 mål på det norske landslaget på bare 45 kamper. Første bokstav i fornavn, som også er første bokstav i etternavn
  5. Vi skal frem til en tidligere norsk spiss og trener. Spilte i sine glansdager i Hellas, kom tilbake til Norge og ble trener, og senere Sportsdirektør. Kom inn og ledet Rosenborg til seriegull i 1985, vi skal ha første bokstav i fornavnet.
  6. Treneren som ledet Norge til deres så langt eneste Europamesterskap, og var landslagstrener fra 1998 til 2003. Første bokstav i fornavnet.

Sett sammen de 6 bokstavene og kom frem til et kjent navn i trøndersk fotball.

Send svaret ditt til post@tronderfotball.no innen 23.00 i kveld og vær med i trekningen av flotte premier. Det er også mulig å sende inn ditt løsningsnavn på melding på Facebook og Instagram.

Hovedpremien er en valgfri fotballdrakt gitt av Nordicbet, og de gir også oddsbonuser til dagsvinnere + at vi også trekker ut 5 stykker som vinner seg en kortstokk. I tillegg til dette vil dagsvinner hver dag motta en premie fra vår samarbeidspartner Coerver Coaching, så det er virkelig verdt å bruke de kanalene som finnes og send inn dine svar på de påskenøttene du knekker!