Løsning Påskenøtter mandag

av TF

Ennå ikke de tøffeste nøttene, men forhåpentligvis litt hjernetrim likevel. Her er svarene man skulle frem til i dagens påskenøtter.

  1. En av verdens beste fotballspillere gjennom tidene og den mestscorende gjennom alle tider i Champions League, for klubber som Manchester United, Real Madrid og Juventus. Første bokstav i fornavn CRISTIANO
  2. En av de største trønderske fotballegendene gjennom alle tider, en målscorer av rang både på Rosenborg, tildels i Vålerenga og på det norske landslaget. På Lerkendal runger hans egen sang foran hver hjemmekamp, første bokstav i etternavn og kallenavn. IVERS
  3. Best uten ball ble et uttrykk som ble brukt om denne indreløperen som spilte for blant andre Molde, Rosenborg, Liverpool og Tottenham, en spiller som la opp i 2007. Første bokstav i etternavn LEONARDSEN
  4. En norsk spiss legende som var toppspiss på Lyn, og står med den utrolige rekorden med 33 mål på det norske landslaget på bare 45 kamper. Første bokstav i fornavn, som også er første bokstav i etternavn JØRGEN JUVE
  5. Vi skal frem til en tidligere norsk spiss og trener. Spilte i sine glansdager i Hellas, kom tilbake til Norge og ble trener, og senere Sportsdirektør. Kom inn og ledet Rosenborg til seriegull i 1985, vi skal ha første bokstav i fornavnet. ARNE DOKKEN
  6. Treneren som ledet Norge til deres sål angt eneste Europamesterskap, og var landslagstrener fra 1998 til 2003. Første bokstav i fornavnet. NILS JOHAN SEMB

Sett sammen de 6 bokstavene og kom frem til et kjent navn i trøndersk fotball, og det kjente navnet er da Ciljan 🙂

Åge Elvebakk heter dagens vinner av TFs Påskenøtter, han hadde Ciljan som svar og vinner dagens premie fra Coerver Coaching og en Oddsbonus fra Nordicbet. I likhet med alle andre som har sendt inn riktig svar er han også med i hovedtrekningen 2.påskedag av en valgfri fotballdrakt gitt av Nordicbet! Gratulerer 🙂