TF Påskenøtter (1)

av TF

Påsken 2020 blir en spesiell påske for oss alle, og selv om vi ikke kan dra på hytta og gjøre det vi vanligvis gjør i disse påsketider skal TF ihvertfall komme med noen fotballrelaterte påskenøtter!

Fra Palmesøndag kommer det daglige nøtter der man skal komme frem til bokstaver, svarer man riktig og setter disse bokstavene etter hverandre kommer man frem til dagens løsningsord, som selvfølgelig er relatert til trøndersk fotball.

Send inn svaret og vær med i trekningen av en flott dagspremie hver eneste dag, og 2.påskedag trekker vi ut en hovedvinner blant alle dagsvinnere som vinner hovedpremien. Vi trekker 2.påskedag også ut 3 premier blant alle som har deltatt gjennom påsken.

Så her får man daglige små nøtter gjennom hele påsken samtidig som man kan vinne flotte premier, et fint plaster på såret om ikke årets påske blir helt som den bruker å være.

  1. En norsk fotballegende som spilte hele sin karriere i Lillestrøm og senere også ledet klubben fra trenerbenken med stor suksess. Han spilte 47 landskamper for Norge, og fikk i 1991 en statue utenfor Lillestrøms hjemmebane Åråsen. Første bokstav i etternavn.
  2. En fotballnasjon som har imponert voldsomt de siste årene tross under 400 000 innbyggere og der landslagstreneren er den tidligere RBK trener, Erik Hamren. Første bokstav i landets navn.
  3. Denne klubben spiller i engelsk championship, ble i forrige sesong trent av Frank Lampard og har denne sesongen den tidligere United legenden Wayne Rooney på banen og benken. Første bokstav i klubbens navn.
  4. Thomas Dahle var i mange år trener i Trondheims-Ørn, nå trener han et annet toppserielag. Første bokstav i klubbens navn.
  5. En ung nordmann herjer med et vilt antall scoringer i Bundesliga og Champions League. Første bokstav i etternavn.
  6. Liten klubb i Østerrike som har overrasket alle og hatt stor suksess i Europaliga, og sendte også Rosenborg ut av turneringen. Tukter denne sesongen til og med Red Bull Salzburg i ligaen. Første bokstav i klubbens navn

Sett sammen de 6 bokstavene og kom frem til et kjent navn i trøndersk fotball.

Send svaret ditt til post@tronderfotball.no innen 23.00 i kveld og vær med i trekningen av flotte premier. Det er også mulig å sende inn ditt løsningsnavn på melding på Facebook og Instagram.

Hovedpremien er en valgfri fotballdrakt gitt av Nordicbet, og de gir også oddsbonuser til dagsvinnere + at vi også trekker ut 5 stykker som vinner seg en kortstokk. I tillegg til dette vil dagsvinner hver dag motta en premie fra vår samarbeidspartner Coerver Coaching, så det er virkelig verdt å bruke de kanalene som finnes og send inn dine svar på de påskenøttene du knekker!