Deadline for Skandia Cup

av TF

20.april er satt som deadline for en avgjørelse hva som skjer av årets utgave av fotballfesten på Ladesletta Skandia Cup.

-Da vil vi måtte ta en beslutning sammen med FHI, NFF og Trondheim Kommune. Men Skandia Cup blir ikke arrangert før vi får 100 % garanti for at det er trygt å være arrangør, og selvsagt være besøkende, sier Skandia Cups cupgeneral Brynjar Aune til Trønderfotball.

Siden 1975 har turneringen vært avholdt i juni i Trondheim med rundt 10 000 deltagere hvert eneste år, men med krisen hele samfunnet nå står oppe i spøker det også for breddefotballens største happening i Midt Norge.
-Vi planlegger for at Skandia Cup fortsatt blir arrangert. Men vi forstår selvsagt at det kan gå mot avlysning slik situasjonen er i dag, sier Aune, og som for alle andre i samfunnet har Koronakrise gitt utfordringer man overhodet ikke så for seg komme.

foto: privat

-Det er klart det blir krevende. Men vi har svært god dialog med både samarbeidspartnere, og firma vi kjøper tjenester fra før, og under Skandia Cup. Utfordringen blir likevel at jo lengre vi kommer mot arrangementet, og faren for avlysning er tilstede, så påløper vi oss større kostnader. Men flere av de størte og viktigste samarbeidspartnerne vil støtte oss i den vanskelige tiden, uansett arrangement eller ikke. Det betyr mye for oss, sier Brynjar Aune.