Tettey legger opp i 2021

av TF

Alexander Tettey fullfører sin kontrakt i England frem til sommeren 2021, men etter det er det slutt.

 Så alle trøndere som hadde håp om å se Tettey tilbake i Rosenborgdrakt kan nok glemme den drømmen, for sommeren 2012 går kontrakten med Norwich ut og da er det slutt forteller Tettey til Dagbladet.

– Da er jeg for gammel. Kroppen min tåler det ikke. Slik det er nå, så får jeg ikke trene på kunstgress, det ene kneet må passes på ekstremt godt og det krever dessuten mye å være gammel og spille med det. Det ville ikke vært bra, sier han og fortsetter:

– Det er en helsemessig avgjørelse jeg har tatt, og det er helt greit. Jeg har spilt i Norge i mange år før jeg dro til utlandet, så det føles ikke bittert. Men jeg tenker å reise hjem til Norge med familien når kontrakten er ferdig.