Trondheims-Ørn: En pioners reise er over

av TF

Trondheims-Ørn er historie bokstavelig talt, en pioner og en kjempe i norsk fotball har byttet navn og tatt steget inn i fremtiden og Rosenborg, men vi vil ikke helt slippe taket på klubben som alltid vil stå i historiebøkene som en av de største i norsk fotball.

Terje Berg bakerst til høyre, her sammen med andre Ørnlegender: Edvin Enlid bak. Else Henriksen og Karen Pettersen i front.

Trønderfotball vil denne våren komme med en artikkelserie om historien om Trondheims-Ørn satt på trykk av en som selv har vært tett på historien hele veien, Terje Berg.

Her vil vi belyse alt fra starten av klubben, til storhetstiden med enorme fremganger sportslig og videre til egen stadion og til slutt overgangen til Rosenborg kvinner. En vanvittig reise som trøndersk fotball aldri må glemme, og en reise som har vært utrolig viktig for jentefotballen, ikke bare i Trøndelag men i hele Norge.

I etterkant av denne artikkelserien kommer vi også med en kåring der tidenes Ørnspiller skal kåres, og vi håper du vil være med på hele reise sammen med oss.